L’Ajuntament de la Bisbal destinarà enguany un total de 148.500€ a subvencions

La majoria d’aquests ajuts són de caràcter social i persegueixen l’objectiu d’ajudar als bisbalencs amb pocs recursos

L’Ajuntament de la Bisbal segueix apostant per ajudar a les famílies amb pocs recursos i per fomentar l’ocupació laboral. És per això que aquest 2018 destinarà un total de 148.500€ a subvencions, un 83% de les quals es destinaran a ajuts a les famílies desafavorides i al foment de l’ocupació.

Entre aquestes subvencions s’hi troben les destinades a famílies amb pocs recursos. Es dedicaran 88.000€ a subvencions escolars (subvencions per a llibres, menjador escolar, excursions…), 1.500€ a subvencions per als Casals d’Estiu i de Nadal, 5.000€ per ajudar a pagar rebuts de l’aigua i de la llum a famílies desafavorides i 4.000€ per ajudar a pagar els rebuts de l’IBI.

En matèria d’ocupació l’Ajuntament destinarà 15.000€ del pressupost per als nous autònoms i 10.000€ per a les empreses bisbalenques que hagin creat llocs de treball.

A més, l’Ajuntament segueix apostant per ajudar les famílies amb un nounat amb el Xec Nadó, al qual s’hi destinen un total de 5.000€ del pressupost d’enguany, i també se segueixen oferint les subvencions per a entitats culturals i esportives, amb un total de 10.000€ del pressupost.

A banda d’aquestes subvencions, l’Ajuntament ha creat un nou ajut per aquells veïns que rehabilitin la seva façana o facin una nova tanca al seu terreny. En aquest cas s’hi destinaran 10.000€.

L’Alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, considera que “els darrers anys han estat molt durs per a moltes famílies i l’economia de moltes famílies se n’ha vist molt ressentida. És per això que fem una clara aposta per ajudar la gent del poble i, alhora, per crear ocupació. Esperem que a poc a poc la situació millori. Sigui com sigui, l’Ajuntament de la Bisbal seguirà ajudant a la ciutadania en temps difícils”.