S’aprova l’informe i la contractació per a l’execució de les obres d’adequació de les instal·lacions d’enllumenat públic a l’Esplai i Can Gordei

 

quadre de llum 1Detall d’una caseta de la llum de Can Gordei

La Junta de Govern del 23 de novembre de 2017 va aprovar l’informe per a les obres d’adequació de les instal·lacions d’enllumenat públic a l’Esplai i Can Gordei. Aquest informe, que es va redactar basant-se en les inspeccions dels quadres elèctrics del municipi amb l’entitat d’inspecció i control ECA, acreditada per la Generalitat de Catalunya,  concloïa que vuit quadres elèctrics de Can Gordei i l’Esplai tenien actes desfavorables i deficiències a esmenar.

L’Ajuntament de la Bisbal va fer arribar la proposta d’arranjament a cinc empreses, tres d’elles de la Bisbal, perquè presentessin els seus projectes d’execució de les obres. Finalment es van presentar tres propostes i, segons els informes tècnics, la contractació s’ha aprovat per Junta de Govern del 28 de desembre a favor d’una empresa bisbalenca que durà a terme els treballs entre les mesos de gener i febrer de 2018 per un import de 21.654,16€.

L’import de la inversió és de 25.951,50€ (IVA inclòs), quantitat sobre la qual es va demanar una subvenció a la Diputació de Tarragona en l’àmbit de les Actuacions Integrals al Territori i Cooperació, en el Servei d’Assistència Municipal, a través de la subvenció PEXI, que ha atorgat un import de 24.654,01€ per a l’esmentada inversió.