El dissabte 23 de desembre a les 19h podreu veure ‘Sabates Grosses’ al CMC

cartell_gaudi_des_18

El proper dissabte 23 de desembre e a les 19h podreu gaudir de la pel·lícula ‘Sabates Grosses’ a l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura de La Bisbal del Penedès en el marc del Cicle Gaudí de cinema català. El preu de l’entrada serà de 4.50€ per al públic general i 3.00€ per aquells que presenteu el carnet de la Biblioteca Pública de La Bisbal a l’entrada. La gestió de la taquilla anirà a càrrec de la Coral Antistiana, que rebrà l’import íntegre de la recaptació. Podreu trobar la venda d’entrades 30 minuts abans de la projecció al mateix CMC.

 

Algunes crítiques de la pel·lícula n’han dit: 

“Me recordó mucho a alguna de las comedias clásicas de los 90 de Ventura Pons pero con un twist mucho más subversivo. Excelente mezcla de humor, sexo, religión, política e intriga y Barcelona, como siempre, de estrella principal. El diálogo nacionalista con Escocia es genial. Y Pons es un gran director de actores, están todos espectaculares.”

Santiago Fouz Hernández – Durham University /UK

 

“Un vodevil en el que caben todo tipo de personajes disparatados, la independencia escocesa y la catalana”

Blanca Cia – El País

“L’humor d’aquesta pel·lícula, malgrat el seu compromís, no fereix, sinó que sovint es resol amb amabilitat, mai no s’arriba a la sàtira sagnant. … A la fi, Sabates grosses és una comèdia amable, que no oculta que cerca la complicitat del públic per provocar la riallada”

Gustau Nerín – Elnacional.cat

Escolteu la falca radiofònica: https://soundcloud.com/user-240484202/el-dissabte-23-de-desembre-es-podreu-veure-sabates-grosses-a-la-bisbal

FITXA TÈCNICA DE LA PEL·LÍCULA

 Direcció: Ventura Pons

 Guió: Ventura Pons

 Música: Joaquim Badia i altres

 Estrena: Setembre de 2017

 Durada: 92 min.

 Gènere: Comèdia

 Versió: Original en català

 Intèrprets:

Joan Pera, Minnie Marx, Pedro Ruiz, Vicky Peña, Amparo Moreno…

SINOPSI

Tant per tant, Sabates Grosses!

Una comèdia coral: l’aristòcrata sense un ral de profundes conviccions religioses, la seva filla d’esquerres que li canta les quaranta, la senyorassa amb un passat turbulent, el frare dominic un pèl bandarra, amic d’una gran cantant cubana, però que no pot fer- s’ho amb una mulata caribenya, amb un fill negre com un carbó independentista català. I les dues porteres valencianes amigues que s’ho expliquen tot, l’escocesa filla de l’atracador del tren de Glasgow, amagada darrere tres personalitats, idiomes i un munt de passaports, el seu pèrfid nebot que la persegueix amb el seu amant, un peça rus, les dues bessones americanes a la recerca de jovenets, la mestressa lesbiana del bar molt de moda, l’ex-agent del Cesid, els serveis secrets espanyols, camuflat en els Mossos d’Esquadra, descobert per un col·lega valencià…

La multiculturalitat de la capital catalana dóna per molt. Drama o comèdia?