Aquest diumenge es projectarà ‘Incerta glòria’ al CMC


L’auditori Salbà del CMC acollirà el proper diumenge 24 de setembre, a les 19h, la projecció de la pel·lícula “Incerta Glòria”, un drama històric del director Agustí Villaronga.

FITXA TÈCNICA

 Direcció: Agustí Villaronga

Guió: Coral Cruz i Agustí Villaronga

Música: Marcus JGR

Estrena: Març de 2017

Durada: 116 min.

Gènere: Drama històric

Versió: Original en català

Intèrprets:

Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla, Bruna Cusí, Luisa Gavasa, Terele Pávez, Fernando Esteso, Juan Diego

 

SINOPSI

El front d’Aragó, 1937. Lluís (Marcel Borràs), un jove ofcial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica vídua de la qual s’enamora, la Carlana (Núria Prims), que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca.

El millor amic del Lluís, el Soleràs (Oriol Pla), un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona el seu fill i la seva dona, de qui ell està secretament enamorat.
Quan la Trini (Bruna Cusí) arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i s’estableix entre ells dos un “estat de guerra” que farà trontollar tots els seus fonaments morals.

Una pel·lícula on el rerefons d’una guerra fa aforar les passions humanes amb tota la seva intensitat.

Com a la primavera, el preu general de l’entrada serà de 4,5€ i un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions.

Les properes projeccions previstes són les següents:

29 d’octubre: “Estiu 1993”, una comèdia dramàtica de la directora Carla Simón

26 de novembre: “Brava”, un drama de la directora Roser Aguilar

17 de desembre: pel·lícula a determinar