Informació d’interès ciutadà sobre la nova factura de l’aigua

L’Ajuntament de La Bisbal informa que, des del 3 de juliol, la quota de servei, la quota de conservació d’infraestructures i la quota de conservació de comptadors s’han rebaixat. Ara està arribant el rebut que engloba el període que va de principis de juny a principis de juliol. És per això que en aquesta factura detectareu que una part està calculada amb les tarifes anteriors al dia 3 de juliol i, l’altra, amb les tarifes actuades recentment. Al proper rebut, que arribarà a començaments d’octubre, ja estaran contemplades, de forma íntegra, les noves tarifes i quotes, la qual cosa us permetrà fer una comparació ‘real’ entre les factures antigues i les noves. És recomanable que la factura del mes d’octubre es compari amb la factura del mes d’octubre del 2016, d’aquesta manera es compararà amb un mes o època de l’any en què el consum devia ser similar.

Si voleu més informació sobre la rebaixa de la quota de servei, la quota de conservació d’infraestructures i la quota de conservació de comptadors, podeu anar a l’enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/2017/07/26/a-partir-del-3-de-juliol-els-rebuts-de-laigua-son-mes-baixos/