El CF Joventut Bisbalenca rep el Premi Solidari al Foment dels Valors

El passat dijous 25 de maig la Joventut Bisbalenca va ser premiada amb el Premi Solidari al Foment dels Valors en la primera gala dels Premis Solidaris de la Fundació Privada Catalana de Futbol, que va tenir lloc a l’antiga fàbrica Estrella Damm de Barcelona. El club bisbalenc va presentar la candidatura de la Cistella Solidària a benefici de l’ONG ‘Smiles for children’ que, recordem, va aconseguir recaptar i entregar 721€ que es destinaran als projectes solidaris de l’organització solidària bisbalenca.

Entre els premis que s’entregaven a la gala hi havia guardons als projectes solidaris, als entrenadors , jugadors i àrbitres amb valors o a iniciatives per al foment del joc net. El cinquè guardó que es va lliurar tenia l’objectiu d’homenatjar les iniciatives que duen a terme els clubs i que fomenten els valors. En aquesta categoria es van presentar moltes propostes i és per això que la Federació Catalana de Futbol va decidir premiar diverses iniciatives, entre ella la de la Joventut Bisbalenca.

Des del club bisbalenc consideren que aquest “és un premi molt important, ja que un dels objectius de la temporada era potenciar la formació en valors dels nostres jugadors”.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subias, va dir durant la gala, adreçant-se als clubs nominats i premiats, que “entre tots, doneu un plus al futbol català i per això la Fundació, l’encarregada d’arribar allà on la Federació no arriba, us ho ha volgut reconèixer”. Afegia que la tasca fonamental de la fundació consisteix a “mostrar les circumstàncies reals de la vida, dels futbolistes i de tothom vinculat al món de l’esport per tal que no ens oblidem que tots som persones i ens hem de poder adonar de tot el que passa al nostre voltant i que, probablement, no som capaços de veure”.

Recordem que el Club de Futbol Joventut Bisbalenca va crear una gran cistella solidària i va destinar una part de la recaptació, un euro de cada butlleta, a l’ONG Smiles for Children. La recaptació total, de 721 euros, ha servit per finançar projectes de l’entitat solidària i per organitzar un cap de setmana on el FC Barcelona va estar jugant, amb el seu futbol base, a La Bisbal, amb els nens de la Joventut Bisbalenca, una jornada que va estar marcada per la solidaritat i el foment dels valors en el futbol.

 

(fotografies extretes del web de la Federació Catalana de Futbol: www.fcf.cat)