Aquest dissabte 13 de maig arriba el ‘Let’s clean up Europe’ a La Bisbal

La Bisbal del Penedès s’adhereix aquest dissabte a l’operació de neteja comuna que es durà a terme a tot Europa amb la finalitat de sensibilitzar en temes de protecció de medi ambient i conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i combatre així els comportaments incívics a la natura.

L’acció, organitzada des de la Regidoria de Medi Ambient, consisteix en netejar un espai natural, en el cas de La Bisbal, el Camí del Priorat. La concentració es farà dissabte 13 de maig a les 11.00h al Corral de l’Alfredo on els participants rebran el material per netejar el camí. L’activitat tindrà una durada aproximada de dues hores i no cal inscripció prèvia.

Amb la celebració del “Let’s Clean up Europe” es pretén que la població agafi consciència sobre la dificultat d’eliminar la gran quantitat de residus que generem amb l’objectiu de potenciar la reutilització i el reciclatge entre la ciutadania.