La Regidoria de Benestar Social està fent els tràmits necessaris per poder obrir el Centre de Dia

          La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès està treballant en la tramitació de les altes dels serveis d’aigua i llum del Centre de dia. Es dóna el cas que l’anterior equip de govern, tot i haver inaugurat l’equipament el març del 2015, no havia fet els tràmits i inspeccions corresponents per comptar amb els serveis i subministraments bàsics i, la llum, estava connectada directament a la xarxa elèctrica pública sense passar per comptador.

          Ara la Regidoria de Benestar Social està sol·licitant les inspeccions tècniques obligatòries i gestionant els permisos necessaris amb la finalitat de legalitzar la instal·lació elèctrica interna i externa del Centre.

          També està fent els tràmits necessaris per a l’obertura de l’equipament a la Generalitat de Catalunya, ja que no s’havia fet cap pas en aquest sentit i l’objectiu que l’actual equip de govern és poder-lo posar en funcionament el més aviat possible.