Prou. El teu futur és el nostre. Sense por

No més por, no més angoixes.
Molts ciutadans, en temps d’esplendor, entre els anys 2000 i 2008 induïts per la mentida propagada per la banca i els governs del PP i PSOE, amb aquella farsa de “que les vivendes cada dia valien més”, ens van arrossegar i ens vàrem deixar seduir pel consumisme que ens proposava que comprèssim una casa amb la ment de tenir-la en propietat.
Abrigallats per les mentides i el caciquisme dels banquers vam caure al parany d’adquirir una vivenda amb una hipoteca a 30 o 40 anys, sense parar-nos a pensar que estàvem condicionant als nostres fills de per vida.
Després, tot, absolutament tot, es va enfonsar, com mai recordem en la història recent!

Al mes de febrer de 2009, neix la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques, una associació sense ànim de lucre. Les persones que formen part de dita organització tenen la finalitat de defensar a totes les persones afectades i enganyades pel sistema polític-financer d’aquest “mal anomenat” país.
Els partits governants, PP i PSOE, sempre han defensat, mitjançant les seves lleis, els interessos de la gran banca, convertint-se aquests últims en amos i senyors del país, davant una casta política parasitària que no fa res per canviar la situació d’espoli de les classes més desfavorides.

El setembre de 2010, a la Bisbal del Penedès, la PAH (Plataforma d’Afectats per les Hipoteques), amb la solidaritat de l’Equip de Govern, aconseguirem paralitzar per primera vegada un desnonament en aquest país, donant una lliçó a aquells polítics que tenen com a bandera la Constitució i s’obliden que precisament la Constitució té recollit el dret a una vivenda digna per a totes les persones.

Els desnonaments practicats pels bancs amb l’ajuda del govern, porta a moltes famílies a una situació d’extrema desintegració social, arribant inclús a destruir la propia vida, mitjançant el suïcidi, davant la gran impotència de veure com aquests polítics sense pudor ni vergonya decideixen salvar els bancs abans que els drets dels ciutadans.

A aquest tàndem, format per governs i bancs, els importa molt poc que les famílies es trenquin i inclús que persones joves hagin de tornar a viure amb els seus pares o avis, producte d’unes hipoteques salvatges. Això crea un doble problema, ja que molts malviuen amb míseres pensions i carreguen amb els fills/néts, cosa que suposa una despesa extra insuportable.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, el seu Equip de Govern, ha inclòs aquest any una partida en el pressupost municipal per ajudar aquestes famílies víctimes de la oligarquia política/financera.

Entre les aportacions destaquen: la subvenció dels llibres escolars, compra de TOT el material escolar que els nens/nenes necessiten a l’escola per a les activitats.Tiquets de menjador subvencionats (ja que hem de garantir que els nens/nenes tinguin com a mínim un menjar digne al dia), transport escolar subvencionat.

Totes aquelles famílies que no pugueu fer front a aquesta situació tan dura que vivim, no dubteu a posar-vos en contacte amb l’Equip de Govern, per obrir vies d’ajudes.

Pensem que la millor forma de guanyar aquesta “batalla” és lluitant cada un de nosaltres i no caure a l’apatia i autocomplaença, ja que la casta política, paràsita, junt amb els grans bancs juga amb això. Són els nostres enemics i com a tals, tenim que revelar-nos contra qui ens està enfonsant en la misèria.
PROU JA! No podem seguir tolerant aquesta situació d’espoli, que la classe treballadora no ha creat.
A Espanya hi ha una mitjana de 520 desnonaments diaris, això és, sense cap dubte, a causa de l’existència de governs sense caràcter ni ètica, que junt a una patronal de cacics, està sembrant el país de pobresa i misèria.
No podem permetre que ens retallin els drets socials que tant els va costar d’aconseguir a les nostres generacions passades (els nostres avis i pares)

Companys ens toca lluitar, s’ha de defensar els nostres drets com a treballadors. Sortiu i lluiteu!