Presentació del llibre: “Delenda est hispania”

Els Catalans comencem a fer consciència que la Independència no sorgirà d’una classe política de Capital, permanentment atordida i desorientada.
No ens mereixem ser governats per uns que aproven un Estatut i continuen proclamant proclames de sobirania. Uns patricis que busquen complicitats, fins i tot més enllà del poble. Uns polítics de capital, que els pesa més les seves pròpies dependències al Parlament. Aquells secrets inconfessables amb les grans corporacions d’empreses espanyoles moltes vegades xoquen amb el sentiment d’un poble. Per això la plena llibertat de Catalunya, només és possible per aclamació popular, per la societat civil.
Si la sobirania realment resideix en el poble, és el poble que ha d’exercir-la, apa donç, fem draçera!!. Sóm cada vegada més conscients del poder que tenim com a poble, un poder del qual, després de 300 anys de ser conquerits i de submissió, ja no en sóm conscients.

 

Divendres 15 de febrer a les 20 hores

al Centre Municipal de Cultura

XERRADA presentació del llibre d’Albert Pont

Delenda est Hispania

Comments are closed.