Mulla’t per l’esclerosi múltiple! Diumenge 14 de juliol a la piscina municipal

Mulla’t per l’esclerosi múltiple! Un any més, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’adhereix a aquesta iniciativa solidària a través de l’àrea d’Esports.

El pròxim diumenge, d’11 a 13h, diverses voluntàries muntaran una parada amb els productes de la campanya. Els pagaments s’hauran de fer en metàl·lic i els beneficis es destinaran a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple.
En cas que no puguis anar el diumenge a la piscina, però vulguis col·laborar amb la compra de material (bosses per anar a la piscina, tovalloles, necessers…) a partir del dilluns també podràs adquirir els productes adreçant-te a l’Ajuntament.

Ah! I un any més farem la foto fent un salt a l’aigua per “Mullar-nos”! T’esperem a la piscina municipal!


¡Mójate por la esclerosis múltiple! Un año más, el Ajuntament de la Bisbal del Penedès se adhiere a esta iniciativa solidaria a través del área de Deportes.

El próximo domingo, de 11 a 13h, varias voluntarias montarán una parada con los productos de la campaña. Los pagos se tendrán que hacer en metálico y los beneficios se destinarán a la Fundación por la Esclerosis Múltiple.
En caso de que no puedas ir el domingo a la piscina, pero quieras colaborar con la compra de material (bolsas para ir a la piscina, toallas, neceseres…) a partir del lunes también podrás adquirir los productos dirigiéndote al Ajuntament.

¡Ah! ¡Y un año más haremos la foto haciendo un salto al agua para “Mojarnos”! ¡Te esperamos en la piscina municipal!