Els residus van a dins del contenidor

Des de la Regidoria de Gestió de Residus volem mostrar, una vegada més, el nostre total rebuig i indignació cap a l’incivisme d’algunes persones. De debò, no costa tant llençar les escombraries a dins del contenidor i, si pel motiu que sigui en aquell moment els contenidors estan plens, us podeu adreçar a una altra illa per llençar les escombraries. Aquestes conductes perjudiquen el benestar de la resta de conciutadans i, a més, embruten l’entorn del nostre municipi. Amb un petit gest per part de tots, podem fer que el poble estigui net.


CASTELLANO | Desde la Concejalía de Gestión de Residuos queremos mostrar, una vez más, nuestro absoluto rechazo e indignación hacia el incivismo de algunas personas. De verdad, no costa tanto tirar la basura dentro del contenedor y, si por el motivo que sea en aquel momento los contenedores están llenos, os podéis dirigir a otra isla para tirar la basura. Estas conductas perjudican el bienestar del resto de conciudadanos y, además, ensucian el entorno de nuestro municipio. Con un pequeño gesto por parte de todos, podemos hacer que el pueblo esté limpio.