Lectura del Manifest del Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans: divendres 14 de juny a les 12h al Racó de la Gent Gran

Defensem els drets de la gent gran, perquè puguin gaudir, amb felicitat, d’aquesta etapa de la vida.

Aquest divendres 14 de juny, a les 12h, es farà la lectura del manifest del Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans, amb l’objectiu de crear consciència social per combatre aquesta xacra social i defensar els drets de la gent gran. L’acte es farà al Racó de la Gent Gran i serà obert a tothom.


Defendamos los derechos de la gente mayor para que puedan disfrutar, con felicidad, de esta etapa de la vida.

Este viernes 14 de junio, a las 12h, se hará la lectura del manifiesto del Día Mundial de la Toma de Consciencia sobre el Abuso y el Maltrato a las Personas Mayores, con el objetivo de crear consciencia social y combatir esta chacra social y defender los derechos de la gente mayor. El acto ser hará en el Racó de la Gent Gran y será abierto a todo el mundo