El dissabte 22 de juny podreu veure la pel·lícula nominada als OSCAR “Robot Dreams” al CMC en el marc del Cicle Gaudí de Cinema Català

El dissabte 22 de juny, a les 19h, l’Auditori Salbà del CMC acollirà la projecció del film “Robot Dreams” del Cicle Gaudí, dirigida per Pablo Berger.

SINOPSI
DOG és un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot, un amic. La seva amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme del Nova York dels vuitanta. Una nit d’estiu, Dog amb gran pena, es veu obligat a abandonar ROBOT a la platja. Es tornaran a trobar?

FITXA TÈCNICA

Direcció: Pablo Berger

GuióPablo Berger

Productora: Arcadia Motion Pictures, Lokiz Films AIE, Noodles Production, Les Films du Worso

Estrena: 12 de novembre de 2023

Durada: 102 min.

Gènere: Animació

QualificacióApta per a tots els públics

VersióSense diàlegs

Intèrprets:
Iván Labanda, José García Tos, Rafa Calvo, Tito Trifol

Com és habitual, el preu de l’entrada serà de 4,5€ (general) i 3€ per als espectadors que presentin el carnet de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès. Els beneficis es destinaran a l’entitat que gestioni la taquilla abans de la projecció, en aquest cas els Geganters i Grallers de la Societat.


CASTELLANO | El sábado 22 de junio, a las 19h, el Auditorio Salbà del CMC acogerá la proyección del film “Robot Dreams” del Cicle Gaudí, dirigida por Pablo Berger.

SINOPSIS

DOG es un perro solitario que vive en Manhattan. Un día decide construirse un robot, un amigo. Su amistad crece, hasta hacerse inseparables, al ritmo de Nueva York de los ochenta. Una noche de verano, Dog con gran pena, se ve obligado a abandonar ROBOT en la playa. ¿Se volverán a encontrar?

FICHA TÉCNICA

Dirección: Pablo Berger

Guión: Pablo Berger

Productora: Arcadia Motion Pictures, Lokiz Films AIE, Noodles Production, Les Films de Worso

Estrena: 12 de noviembre de 2023

Duración: 102 min.

Género: Animación

Calificación: Apta para todos los públicos

Versión: Sin diálogos

Intérpretes: Iván Labanda, José García Tos, Rafa Calvo, Tito Trifol

Como es habitual, el precio de la entrada será de 4,5€ (general) y 3€ para los espectadores que presenten el carné de la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès. Los beneficios se destinarán a la entidad que gestione la taquilla antes de la proyección, en esta caso los Geganters i Grallers de la Societat.