Aquest diumenge 12 de maig és el Dia mundial de la fibromiàlgia i la síndrome de Fatiga Crònica i, al vespre, la façana de la Casa de la Vila s’il·luminarà de color blau

Aquest diumenge 12 de maig s’il·luminarà la façana de La Casa de la Vila de color blau amb motiu del Dia mundial de la fibromiàlgia i la síndrome de Fatiga Crònica. Aquestes, segons ens expliquen des del Canal Salut de la Generalitat de Catalunya “són malalties cròniques que provoquen un alt impacte en la qualitat de vida i afecten diferents sistemes del cos. Es caracteritzen per una sensibilitat accentuada davant certs factors, com ara medicaments, estrès, infeccions i productes químics.

Per a més informació sobre la jornada, accediu a l’enllaç: https://www.fibromialgia.cat/cat/DiaMundial.htm


CASTELLANO | Este domingo 12 de mayo se iluminará la fachada de La Casa de la Vila de color azul con motivo del Día mundial de la fibromialgia y el síndrome de la Fatiga Crónica. Estas, según se nos explica desde el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya “son enfermedades crónicas que provocan un alto impacto en la calidad de vida y afectan a distintos sistemas del cuerpo. Se caracterizan por una sensibilidad acentuada ante ciertos factores, como por ejemplo medicamentos, estrés, infecciones y productos químicos.

Para más información sobre la jornada, acceded al enlace: https://www.fibromialgia.cat/cat/DiaMundial.htm