La Bisbal del Penedès celebrarà la 1a Fira d’Oci Juvenil de la Bisbal del Penedès -BJoy- el dissabte 11 de maig (per a joves nascuts entre el 1999 i el 2012)

El pròxim dissabte 11 de maig, la Bisbal del Penedès celebrarà la primera edició de la BJoy, una jornada gratuïta pensada per als joves nascuts entre el 1999 i el 2012, que inclourà activitats per a tots els perfils i gustos: des de tornejos de videojocs, tennis de taula i jocs de taula fins a tallers de grafits, ball urbà i defensa personal. També hi haurà un Escape Room d’allò més intrèpid i un taller sobre consentiment, perquè tots puguem gaudir de l’oci sense violències.

Es tracta d’una jornada inclusiva pensada perquè també sigui educativa. En aquest sentit, s’han treballat aspectes com la igualtat o l’empoderament juvenil, entre altres, per donar espai als joves i que puguin fer allò que els agrada en un ambient sa i festiu: jugar i divertir-se amb els amics o fer-ne de nous. Aquestes són les activitats que s’hi han programat:

 • Durant tot el dia: realitat virtual
 • Matí i tarda: partits de tennis taula
 • Des de les 10h, anime/graffiti: tallers de combinació de grafits i tecnologia
 • Des de les 10h, videojocs
 • Des de les 10h, jocs de taula sense preinscripció
 • A les 12h, taller de consentiment
 • A les 16h, taller de defensa personal mixt
 • Des de les 17h, jocs de taula -torneig- amb preinscripció
 • A les 17:30h dansa urbana: classe magistral de hip-hop
 • A les 19h Game Box: ‘escaparium room scape’

Al web www.bisbalpenedes.com/web/bjoy es pot trobar informació detallada sobre les activitats que es duran a terme durant la fira i també s’hi poden fer les inscripcions per a les activitats que la requereixen, ja que n’hi ha que tenen les places limitades.

El regidor de Joventut, Joan Gimeno, ha explicat que “els joves sou molt importants per al nostre municipi i us mereixeu que, des de l’Ajuntament, treballem per preparar activitats per a vosaltres”. El regidor ha afegit que “si teniu qualsevol dubte us podeu adreçar a la Cova Jove o al PIJ, situats al Centre Municipal de Cultura. També us podeu adreçar a les oficines municipals o enviar-me un correu electrònic a joan@bisbalpenedes.com”.

Tots els assistents a la fira rebran un obsequi commemoratiu d’aquesta primera edició i tots els guanyadors de cada torneig obtindran grans premis!

La 1a Fira d’Oci Juvenil de la Bisbal del Penedès -Bjoy- ha estat possible amb el suport del Ministerio de Juventud e Infancia i la FEMP i compta amb la col·laboració de Suite of Art, Scaparium-Vilanova Room Escape, Befreya-Educació afectivosexual per a totes les edats, el Club de Boxa Albinyana de la Bisbal i Eventos BGP.


El próximo sábado 11 de mayo, la Bisbal del Penedès celebrará la primera edición de la BJoy, una jornada gratuita pensada para los jóvenes nacidos entre el 1999 y el 2012, que incluirá actividades para todos los perfiles y gustos: desde torneos de videojuegos, tenis de mesa y juegos de mesa hasta talleres de graffitis, baile urbano y defensa personal. También habrá un Escape Room muy intrépido y un taller sobre consentimiento, para que todos podamos disfrutar del ocio sin violencias.

Se trata de una jornada inclusiva pensada para que también sea educativa. En este sentido, se han trabajado aspectos como la igualdad o el empoderamiento juvenil, entre otros, para dar espacio a los jóvenes y que pueden hacer aquello que les gusta en un ambiente sano y festivo: jugar y divertirse con los amigos o hacer amigos nuevos. Estas son las actividades que se han programado: 

 • Durante todo el día: realidad virtual
 • Mañana y tarde: partidos de tenis de mesa
 • Desde las 10h, anime/graffiti: talleres de combinación de graffitis y tecnología
 • Desde las 10h, videojuegos
 • Desde las 10h, juegos de mesa sin preinscripción
 • A las 12h, taller de consentimiento
 • A las 16h, taller de defensa personal mixto-
 • Des de las 17h, juegos de mesa -torneo- con preinscripción
 • A las 17.30h danza urbana: clase magistral de hip-hop
 • A las 19h Game Box: ‘escaparium room scape’

En la web www.bisbalpenedes.com/web/bjoy se puede encontrar información detallada sobre las actividades que se llevarán a cabo durante la Fira y también se pueden hacer las inscripciones para las actividades que la requieren, ya que algunas tienen las plazas limitadas.

El concejal de Juventud, Joan Gimeno, ha explicado que “los jóvenes sois muy importantes para nuestro municipio y os merecéis que, desde el Ajuntament, trabajemos para preparar actividades para vosotros”. El concejal ha añadido que “Si tenéis cualquier duda os podéis dirigir a la Cova Jove o al PIJ, situados en el Centre Municipal de Cultura. También os podéis dirigir a las oficinas municipales o mandarme un correo electrónico a joan@bisbalpenedes.com”.

¡Todos los asistentes a la Fira recibirán un obsequio conmemorativo de esta primera edición y todos los ganadores de cada torneo obtendrán premios!

La 1ª Fira d’Oci Juvenil de la Bisbal del Penedès -Bjoy- ha sido posible con el apoyo del Ministerio de jUventud e Infancia y ola FEMP y cuenta con la colaboración de Suite of Art, Scaparium-Vilanova Room Scape, Befreya-Educació afectivosecual per a totes les edats, el Club de Boxa Albinyana de la Bisbal y Eventos BGP.