El dimarts 16 d’abril a les 18:30h es presentarà el cap de plaça de la diada castellera del 15 d’agost

El proper dimarts 16 d’abril, a les 18:30h, el CMC acollirà la presentació del cap de plaça de la diada castellera del 15 d’agost. La Regidoria de Cultura ha convidat totes les colles participants i el cap de colla de la Colla Castellera La Bisbal del Penedès Els Bous farà una petita intervenció.

L’acte és obert a tothom. Us hi esperem!


CASTELLANO | El próximo martes 16 de abril, a las 18:30h, el CMC acogerá la presentación del “cap de plaça” de la diada castellera del 15 de agosto. La Regidoria de Cultura ha invitado a todas las collas participantes y el ‘cap’ de colla de la Colla Castellera La Bisbal del Penedès Els Bous hará una pequeña intervención.

El acto es abierto a todo el mundo. ¡Os esperamos!