L’Ajuntament i la Creu Roja preparen el nou conveni de projectes socials i serveis de prevenció a esdeveniments

L’alcaldessa Agnès Ferré; el regidor de Sanitat, Feliu Gil; i el regidor de Serveis Socials, Joan Gimeno; es van reunir el passat divendres 1 de març amb la presidenta de la Creu Roja del Baix Penedès, Ros Enseñat; i el coordinador de Creu Roja al Baix Penedès, David Pulles.

La reunió va servir per fer un repàs dels serveis que presten des de la Creu Roja i de les novetats en serveis en l’àmbit de serveis socials que s’ofereixen, amb l’objectiu de preparar un nou conveni més ampli i amb una col·laboració més estreta. La Creu Roja al Baix Penedès ha ampliat i vol seguir ampliant els serveis que ofereix, especialment a la gent gran i a les persones en situació de vulnerabilitat.


CASTELLANO | La alcaldesa Agnès Ferré; el concejal de Sanidad, Feliu Gil; y el concejal de Servicios Sociales, Joan Gimeno; se reunieron el pasado viernes 1 de marzo con la presidenta de la Creu Roja del Baix Penedès, Ros Enseñat; y el coordinador de Creu Roja en el Baix Penedès, David Pulles.

La reunión sirvió para hacer un repaso de los servicios que se prestan desde la Creu Roja y de las novedades en servicios en el ámbito de servicios sociales que se ofrecen, con el objetivo de preparar un nuevo convenio más amplio y con una colaboración más estrecha. La Creu Roja en el Baix Penedès ha ampliado y quiere seguir ampliando los servicios que ofrece, especialmente a la gente mayor y a las personas en situación de vulnerabilidad.