El Projecte “Tarraco, el nou centre logístic d’Affinity i GB Foods a Espanya” ha guanyat el Premi CEL Excelencia Logística 2023

El Projecte “Tarraco, el nou centre logístic d’Affinity i GB Foods a Espanya” ha guanyat el Premi CEL Excelencia Logística 2023, patrocinat per AENOR. Es tracta del premi més prestigiós del sector logístic i suposa un reconeixement a la feina que s’ha fet i s’està fent al centre logístic de la Bisbal del Penedès.

Des d’aquí volem felicitar l’empresa i agrair als seus representants que citessin l’Ajuntament de la Bisbal quan van citar els col·laboradors que ha tingut aquesta empresa, que va començar a operar fa poc més d’un any al nostre municipi.


CASTELLANO | El Proyecto “Tarraco, el nuevo centro logístico de Affinity y GB Foods en España” ha ganado el Premio CEL Excelencia Logística 2023, patrocinado por AENOR. Se trata del premio más prestigioso del sector logístico y supone un reconocimiento al trabajo que se ha hecho y se está haciendo en el centro logístico de la Bisbal del Penedès.

Desde aquí queremos felicitar a la empresa y agradecerle a sus representantes que citasen al Ajuntament de la Bisbal cuando citaron a los colaboradores que ha tenido la empresa, que se empezó a operar hace poco más de un año en nuestro municipio.