Dues bisbalenques han organitzat un gran esdeveniment a Barcelona per la Marató de TV3

La bisbalenca Beth Català i la seva mare, Yolanda Gomà, juntament amb Xesca López de la firma ‘108 Joyas’, han organitzat el Fashion Show BCN Marató TV3 (ara 3cat) recentment. Concretament, l’esdeveniment es va celebrar el passat 26 de novembre al luxós hotel Avenida Palace i va recaptar 2.000€ per a La Marató d’enguany, que està dedicada a la salut sexual i reproductiva.

L’actriu i model bisbalenca Beth Català, amb només 13 anys, va desfilar en un esdeveniment presentat per Nonna Cardoner (Catalunya aixeca el teló / Benvinguts a la família de Televisió de Catalunya) i el Viktor Marko (Koreo de SX3) al matí i per la instagramera valenciana @sylviaangeleyes a la tarda. La desfilada de moda va comptar amb més de 160 models en diferents torns: kids (infants), teens (adolescents), vestits de gala i núvies, i van prendre part de l’esdeveniment prop d’una trentena de dissenyadors. La gala, a més, va comptar amb les actuacions de Domènec i Elena, del programa de TV3 Eufòria, del Loudy i de la soprano Julia Viñas.

La bisbalenca Beth Català s’ha mostrat molt satisfeta dels resultats “s’ha fet molta feina per poder dur a terme aquest esdeveniment i estic supercontenta d’haver pogut participar-hi, tant en l’organització com en l’acte en si. També sento molt d’agraïment pel fet de veure el munt de gent que s’ha sumat a participar en aquest esdeveniment solidari. Gràcies a tots i totes, de tot cor!”.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès felicitem aquestes dues bisbalenques per tirar endavant aquesta gran iniciativa.


CASTELLANO | La bisbalenca Beth Català y su madre, Yolanda Gomà, junto con Xesca López de la firma ‘108 Joyas’, han organizado el Fashion Show BCN Marató TV3 (ahora 3cat) recientemente. Concretamente, el evento se celebró el pasado 26 de noviembre en el lujoso hotel Avenida Palace y recaudó 2.000€ para la Marató de este año, que está dedicada a la salud sexual y reproductiva.

La actriz y modelo bisbalenca Beth Català, con solamente 13 años, desfiló en un evento presentado por Nonna Cardoner (Catalunya aixeca el teló / Benvinguts a la família de Televisió de Catalunya) y Viktor Marko (Koreo de SX3) por la mañana y por la instagramer valenciana @sylviaangeleyes por la tarde. El desfile de moda contó con más de 160 modelos en distintos turnos: kids (niños), teens (adolescentes), vestidos de gala y novias, y tomaron parte del evento cerca de una treintena de diseñadores. La gala, además, contó con las actuaciones de Domènec y Elena, del programa de TV3 Eufòria, de Loudy y de la soprano Julia Viñas.

La bisbalenca Beth Català se ha mostrado muy satisfecha de los resultados “se ha hecho mucho trabajo para poder llevar a cabo este evento y estoy supercontenta de haber podido participar en este, tanto en la organización como en el acto en sí. También siento mucho agradecimiento por el hecho de ver el montón de gente que se ha sumado a participar en este evento solidario. ¡Gracias a todos y todas, de corazón!”

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès felicitamos a estas dos bisbalenques por sacar adelante esta gran iniciativa.