Aquest dijous s’ha celebrat la ‘Gala del Comerç Bisbalenc’ per segon any consecutiu

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha celebrat, per segon any consecutiu, la Gala del Comerç Bisalenc que, novament, ha tingut molt bona acollida. Aquest dijous 30 de novembre, els comerciants bisbalencs, els representants de la Cambra de Comerç i l’equip de govern s’han reunit al CMC conèixer tots els detalls sobre la propera campanya comercial ‘Troba la Llum del Nadal’ de la Bisbal i veure el vídeo promocional de la campanya en primícia.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha donat la benvinguda als assistents i, tot seguit, el cap de projectes i competitivitat de la Cambra de Tarragona, Jordi Cáceres, i la regidora de Comerç; Judith Vidal, han explicat tots els detalls -i han resolt dubtes- sobre el funcionament de la propera campanya comercial nadalenca, que tindrà lloc del 9 al 17 de desembre.

En acabar, els assistents han gaudit d’un sopar a peu dret confeccionat per la pastisseria MaGo, acompanyats també dels protagonistes del vídeo promocional que, enguany, són clients dels comerços bisbalencs. L’any passat el sopar va anar a càrrec del Bar la Riba i, la intenció de la regidoria de Comerç és que cada any sigui un establiment de restauració diferent el que confeccioni el càtering del sopar.

Els comerços i establiments de serveis de la Bisbal del Penedès ja fa uns quants anys que s’estan formant en eines de màrqueting digital i que, juntament amb la Regidoria de Comerç i la Cambra de Comerç de Tarragona, participen en iniciatives que tenen la finalitat promoure el comerç i els productors de proximitat. Enguany, la formació s’ha centrat en l’eina d’intel·ligència artificial Chat GPT.

La regidora de Comerç, Judith Vidal, s’ha mostrat molt satisfeta de “l’èxit de participació en l’acte i de la col·laboració dels comerços i establiments bisbalencs i de la bona disposició que han mostrat també els comerços bisbalencs que han obert les portes fa poc”. A més, ha destacat que “a iniciativa i petició dels comerços, enguany les botigues que participen en la campanya lluiran arbres de Nadal als seus accessos, una proposta que em sembla tot un encert i, per aquest motiu, l’Ajuntament és qui costejarà aquesta compra”.

Aquest dissabte s’encendran els llums de Nadal i, posteriorment, es publicarà el vídeo promocional de la campanya comercial i us donarem tots els detalls sobre el funcionament de la campanya d’enguany que, com sempre, us portarà moltes sorpreses i omplirà de llum els comerços bisbalencs i les vostres cases. Recordeu: comprar a la Bisbal del 9 al 17 de desembre, té premi!


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha celebrado, por segundo año consecutivo, la Gala del Comerç Bisbalenc que, de nuevo, ha tenido muy buena acogida. Este jueves 30 de noviembre, los comerciantes de la bisbal, los representantes de la Cambra de Comerç y el equipo de gobierno se han reunido en el CMC para conocer todos los detalles sobre la próxima campaña comercial ‘Troba la Llum del Nadal’ de la Bisbal y ver el vídeo promocional de la campaña en primicia.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, les ha dado la bienvenida a los asistentes y, a continuación, el jefe de proyectos y competitividad de la Cambra de Tarragona, Jordi Cáceres, y la concejala de Comercio, Judith Vidal, han explicado todos los detalles -y han resuelto dudas- sobre el funcionamiento de la próxima campaña comercial navideña, que tendrá lugar del 9 al 17 de diciembre.

Al finalizar, los asistentes han disfrutado de una cena confeccionada por la pastelería MaGo, acompañados también por los protagonistas del vídeo promocional que, este año, son clientes de los comercios bisbalencs. El año pasado la cena fue a cargo del Bar la Riba y, la intención de la Concejalía de Comercio es que cada año sea un establecimiento de restauración distinto el que confeccione el cátering de la cena.

Los comercios y establecimientos de servicios de la Bisbal del Penedès ya hace unos cuantos años que se están formando en herramientas de marketing digital y que, junto con la Concejalía de Comercio y la Cambra de Comerç de Tarragona, participan en iniciativas que tienen la finalidad de promover el comercio y los productores de proximidad. Este año, la formación se ha centrado en la herramienta de inteligencia artificial Chat GPT.

La concejala de Comercio, Judith Vidal, se ha mostrado muy satisfecha del “éxito de participación en la colaboración de los comercios y establecimientos bisbalencs y de la buena disposición que han mostrado también los comercios bisbalencs que han abierto sus puertas hace poco”. Además, ha destacado que “a iniciativa y petición de los comercios, este año las tiendas que participan en la campaña lucirán árboles de Navidad en sus accesos, una propuesta que me parece todo un acierto y, por este motivo, el Ayuntamiento será quien costeará esta compra”.

Este sábado se encenderán las luces de Navidad y, posteriormente, se publicará el vídeo promocional de la campaña comercial y os daremos todos los detalles sobre el funcionamiento de la campaña de este año que, como siempre, os traerá muchas sorpresas y llenará de luz los comercios bisbalencs y vuestras casas. Recordad: comprar en la Bisbal del 9 al 17 de diciembre ¡tiene premio!