El regidor d’Ensenyament i la regidora de Feminismes i Igualtat han assistit a la xerrada organitzada pel Consell Comarcal i Jove Baix Penedès que ha tingut lloc aquest dilluns a l’institut

El regidor d’Ensenyament, Daniel Caballero; i la regidora de Feminismes i Igualtat, Paqui Cepas; han assistit a la xerrada sobre la prevenció de violències masclistes al Baix Penedès que ha tingut lloc avui dilluns 30 d’octubre a l’Institut Coster de la Torre, organitzada des de Jove Baix Penedès i el Consell Comarcal del Baix Penedès.

Aquesta xerrada estava adreçada a les famílies dels alumnes de 3r i 4t d’ESO amb els objectius de dotar-les d’eines i estratègies de prevenció, detecció i actuació en el marc de l’educació no sexista i de tractar el concepte de consentiment des de l’educació. A més, també s’hi han tractat els mites de l’educació afectivosexual. 

Més enllà d’aquestes xerrades, l’alumnat de 4t d’ESO també treballarà dinàmiques relacionades amb el consentiment, els límits personals, la presa de consciència dels tipus de violència existents i el foment del respecte cap a les persones.


CASTELLANO | El concejal de Educación, Daniel Caballero; y la concejala de Feminismos e Igualdad, Paqui Cepas; han asistido a la charla sobre la prevención de violencias machistas en el Baix Penedès que ha tenido lugar hoy lunes 30 de octubre en el instituto Coster de la Torre, organizada desde Jove Baix Penedès y el Consell Comarcal del Baix Penedès.

Esta charla estaba dirigida a las familias de los alumnos de 3º y 4º de ESO con los objetivos de dotarlas de herramientas y estrategias de prevención, detección y actuación en el marco de la educación no sexista y de tratar el concepto de consentimiento desde la educación. Además, también se han tratado los mitos de la educación afectivo-sexual. 

Más allá de estas charlas, el alumnado de 4º de ESO también trabajará dinámicas relacionadas con el consentimiento, los límites personales, la toma de consciencia de los tipos de violencia existentes y el fomento del respeto hacia las personas.