El passat dimecres 20 de setembre es van votar els pressupostos participatius al nucli

El passat dimecres 20 de setembre va tenir lloc la votació dels pressupostos participatius del nucli a la plaça de Catalunya. Hi van votar un total de 77 veïns i veïnes El resultat provisional de les votacions és el següent:


▪Taules de ping-pong: 14 vots

▪Aparells de cal·listènia per joves: 29 vots

▪Arreglar el camí del torrent: 34 vots


Ara, caldrà esperar el resultat definitiu, tenint en compte que durant aquesta setmana els veïns del barri que no van poder anar a votar el passat diumenge es poden adreçar a les oficines municipals, fins al 27 de setembre, per continuar votant les propostes.

Enllaç al vídeo: https://fb.watch/ng_Bdx-hU3/


CASTELLANO | El pasado miércoles 20 de septiembre tuvo lugar la votación de los presupuestos participativos del núcleo en la plaza de Catalunya. Votaron un total de 77 vecinos y vecinas. El resultado provisional de las votaciones es el siguiente:


▪Mesas de ping-pong: 14 votos

▪Aparatos de calistenia para jóvenes: 29 votos

▪Arreglar el camino del torrente: 34 votos


Ahora, será necesario esperar el resultado definitivo, teniendo en cuenta que durante esta semana los vecinos del barrio que no pudieron ir a votar  el pasado domingo se pueden dirigir a las oficinas municipales, hasta el 22 de septiembre, para continuar votando las propuestas.

Enlace al vídeo: https://fb.watch/ng_Bdx-hU3/