Us recordem l’horari del Punt Verd: la vorera del Punt Verd no forma part de la deixalleria

Una vegada més, lamentem l’incivisme d’algunes persones. Aquests residus de les fotos han aparegut aquest matí a la porta del Punt Verd.

Us recordem que l’horari d’aquest servei és el següent:

▪De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15h a 18h

▪Dissabtes de 9h a 12h i de 15h a 17h

▪Diumenges de 17h a 20h

L’Ajuntament va ampliar l’horari del cap de setmana a principis d’estiu amb l’objectiu que, les persones que tingueu la necessitat de portar-hi residus, ho pugueu fer. Si no teniu la targeta per accedir al recinte, la podeu demanar a l’Ajuntament. Si us plau, us preguem que sigueu cívics per respecte als vostres veïns i veïnes i pel vostre entorn.

Des de la Regidoria de Residus procedirem a revisar les imatges de les càmeres de videovigilància per prendre les mesures pertinents.


Una vez más, lamentamos el incivismo de algunas personas. Estos residuos han aparecido esta mañana en la puerta del Punt Verd. Os recordamos que el horario de este servicio es el siguiente:

▪De lunes a viernes de 9 a 13h y de 15h a 18h

▪Sábados de 9h a 12h y de 15h a 17h

▪Domingos de 17h a 20h

El Ayuntamiento amplió el horario del fin de semana a principios de verano con el objetivo de que, las personas que tuvieseis la necesidad de llevar residuos, lo puedieseis hacer. Si no tenéis la tarjeta para acceder al recinto, la podéis solicitar en el Ayuntamiento. Por favor, os rogamos que seáis cívicos por respeto a vuestros vecinos y vecinas y por vuestro entorno.

Desde la Concejalía de Residuos procederemos a revisar las imágenes de las cámaras de videovigilancia para tomar las medidas pertinentes.