L’alcaldessa s’ha reunit amb les persones seleccionades per participar en l’Auditoria Ciutadana

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, s’ha reunit avui divendres 28 de juliol amb les persones seleccionades -mitjançant sorteig- perquè formin part de l’Auditoria Ciutadana. En total, la Junta de Govern del 10 de juliol va fer un sorteig i va seleccionar 10 persones majors de 18 anys perquè formessin part de l’Auditoria Ciutadana. La participació en cap cas és obligatòria i, la participació, permet que les persones escollides puguin consultar documentació de la comissió de comptes i assistir com a oients a la Comissió de Comptes del pressupost 2022 de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

De les deu persones seleccionades, dues s’han disculpat per no poder assistir-hi. Han assistit la sra. Marga Verdugo i el sr. Miguel Moreno. Agraïm el seu interès i assistència.

La reunió d’aquest divendres ha servit per explicar als seleccionats el funcionament de l’Auditoria Ciutadana i dels comptes municipals. Tal com es detalla en el Reglament d’Organització Municipal (ROM).


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, se ha reunido hoy viernes 28 de julio con las personas seleccionadas -mediante sorteo- para que formen parte de la Auditoría Ciudadana. En total, la Junta de Gobierno del 10 de julio seleccionó -por sorteo- a 10 personas mayores de 18 años para que formasen parte de la Auditoría Ciudadana. La participación en ningún caso es obligatoria y, la participación, permite que las personas elegidas puedan consultar documentación de la comisión de cuentas y asistir como oyentes a la Comisión de Cuentas del presupuesto 2022 del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.

De las diez personas seleccionadas, dos se han disculpado por no poder asistir. Han asistido la sra. Marga Verdugo y el sr. Miguel Moreno, a quien agradecemos el interés y asistencia.

La reunión de este viernes ha servido para explicar-les el funcionamiento de la Auditoría Ciudadana y de las cuentas municipales, tal como se detalla en el Reglamento de Organización Municipal (ROM).