Els dimecres 5 de juliol, 19 de juliol, 2 d’agost, 16 d’agost i 30 d’agost trobareu un punt informatiu sobre recollida selectiva a la plaça Catalunya

ECOBP, l’empresa que gestiona la recollida de residus a la Bisbal del Penedès, tira endavant una campanya de foment de la recollida selectiva amb l’objectiu de resoldre tots els dubtes que pugui tenir la ciutadania sobre recollida selectiva.

A la Bisbal del Penedès trobareu el punt informatiu ubicat a la plaça Catalunya els dimecres 5 de juliol, 19 de juliol, 2 d’agost, 16 d’agost i 30 d’agost, aprofitant que és el dia que hi ha mercat setmanal. Si us apropeu al punt d’informació, rebreu un obsequi.

Un residu, un cubell. Fem un esforç!


CASTELLANO | ECOBP, la empresa que gestiona la recogida de residuos en la Bisbal del Penedès, lleva a cabo una campaña de fomento de la recogida selectiva con el objetivo de resolver todas las dudas que pueda tener la ciudadanía sobre recogida selectiva.

En la Bisbal del Penedès encontraréis el punto informativo ubicado en la plaza Cataluña los miércoles 5 de julio, 19 de julio, 2 de agosto, 16 de agosto y 30 de agosto, aprovechando que es el día que hay mercado semanal. Si os acercáis al punto de información, recibiréis un obsequio.

Un residuo, un cubo. ¡Hagamos un esfuerzo!