Aquest dissabte 17 de juny comença la temporada de bany a la piscina municipal

La piscina municipal de la Bisbal del Penedès obrirà les seves portes el dissabte 17 de juny. L’horari serà d’11 del matí a 8 de la tarda i romandrà oberta fins a l’11 de setembre.

Fins al 30 de juny (inclòs) podreu utilitzar els abonaments de l’any 2022.

El preu de l’entrada única (a partir de 3 anys) és de 3€. Els usuaris empadronats que tinguin una discapacitat/minusvalidesa superior al 65% tindran un descompte del 50% en l’entrada (per a més informació o per sol·licitar l’aplicació del descompte cal que us adreceu a les oficines municipals).

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès posa a la vostra disposició els següents abonaments, que s’hauran d’adquirir a les oficines municipals o a la passarel·la de pagament: www.bisbalpenedes.com/web/botiga

  • 10 entrades 22€
  • 30 entrades 40€
  • 60 entrades 60€ (només disponible fent el pagament amb document de codi de barres a l’entitat bancària, adreçant-se primer a les oficines municipals).

D’altra banda, un any més s’hi oferiran els cursets de natació de dilluns a divendres i Aqua-Fitness per a joves i adults els dimarts i els dijous. Trobareu més informació aquí:  https://bit.ly/3Nw56mA


CASTELLANO | La piscina municipal de la Bisbal del Penedès abrirá sus puertas el sábado 17 de junio. El horario será de 11 de la mañana a 8 de la tarde y permanecerá abierta hasta el 11 de septiembre.

Hasta el 30 de junio (incluido) podréis utilizar los bonos del año 2022.

El precio de la entrada única ( a partir de 3 años) es de 3€. Los usuarios empadronados que tengan una discapacidad/minusvalía superior al 65% tendrán un descuento del 50% en la entrada (para más información o para solicitar la aplicación del descuento os tenéis que dirigir a las oficinas municipales).

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès pone a vuestra disposición los siguientes bonos, que se tendrán que adquirir en las oficinas municipales o en la pasarela de pago: www.bisbalpenedes.com/web/botiga

  • 10 entradas 22€
  • 30 entradas 40€
  • 60 entradas 60€ (solamente disponible haciendo el pago con el documento de código de barras en la entidad bancaria, dirigiéndose primero a las oficinas municipales).

Por otro lado, un año más se ofrecerán los cursillos de natación de lunes a viernes y Aqua-Fitness para jóvenes y adultos los martes y los jueves. Encontraréis más información aquí: https://bit.ly/3Nw56mA