Avui és el Dia Mundial del donant de sang i la façana de La Casa de la Vila s’il·luminarà de color vermell

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’il·luminarà, aquest vespre, de vermell amb motiu del Dia Mundial del donant de sang que, cada any, se celebra el 14 de juny. Enguany el lema de la jornada és “Dona sang, dona plasma, comparteix la vida, comparteix-la freqüentment”.

Des d’aquí aprofitem per agrair la solidaritat dels bisbalencs i les bisbalenques que doneu sang de forma periòdica per contribuir a una millor salut global. La sang no es pot fabricar i, per tant, és imprescindible que hi hagi donants regulars arreu del món que puguin contribuir a salvar vides i millorar la salut dels altres.

Trobareu més informació sobre la jornada a l’enllaç: https://www.donantsdesang.cat/ca/node/1419


El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se iluminará, este anochecer, de rojo con motivo del Día Mundial del donante de sangre que, cada año, se celebra el 14 de junio. Este año el lema de la jornada es “Dona sangre, dona plasma, comparte la vida, compártela frecuentemente”.

Desde aquí aprovechamos para agradecer la solidaridad de los bisbalencs y las bisbalenques que donáis sangre de forma periódica para contribuir a una mejor salud global. La sangre no se puede fabricar y, por tanto, es imprescindible que haya donantes regulares en todo el mundo que puedan contribuir a salvar vidas y mejorar la salud de los demás.

Encontraréis más información sobre esta jornada en el enlace: https://www.donantsdesang.cat/ca/node/1419