L’OCITEBP facilita suport tècnic i assessorament en temes d’eficiència energètica a la Bisbal del Penedès cada quinze dies

L’Oficina Comarcal d’Impuls a la Transició Energètica del Baix Penedès visita a la Bisbal del Penedès els dijous al matí, de forma quinzenal.

Aquest organisme facilita suport tècnic i assessorament en matèria d’eficiència energètica, com ara consultes sobre la instal·lació de plaques solars i altres sistemes d’energia renovable als domicilis. Per accedir al servei, cal que demaneu hora per internet o adreçant-vos a les oficines municipals.

Instruccions per demanar hora per internet: https://bisbalpenedes.com/web/wp-content/uploads/2023/01/CITA-PREVIA_OK.pdf

Calendari de l’OCITEBP a la Bisbal:

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va aprovar el conveni interadministratiu amb el Consell Comarcal del Baix Penedès per a la creació de l’Oficina Comarcal d’Impuls a la Transició Energètica del Baix Penedès (OCITEBP) el 2022, amb l’objectiu de prioritzar el procés de descarbonització en què ens trobem actualment, amb el canvi de paradigma energètic europeu. L’OCITEBP facilitarà suport tècnic als ajuntaments de la comarca en matèria de sanejament, oficina tècnica ambiental comarcal (OTAC), qualitat de vida animal, prevenció d’incendis i gestió de residus.

Aquesta oficina es finança amb una subvenció de 90.000€ de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) -equivalent al 88,16% del pressupost del projecte- i les aportacions dels ajuntaments participants, que són els d’Albinyana, l’Arboç, Llorenç del Penedès, Bellvei, Cunit, Sant Jaume dels Domenys, Masllorenç, Santa Oliva i la Bisbal del Penedès. En el cas del nostre municipi, l’aportació econòmica per a dos anualitats és de 1.342,84€.


CASTELLANO | La Oficina Comarcal de Impulso a la Transición Energética del Baix Penedès visita en la Bisbal del Penedès los jueves por la mañana, de forma quincenal.

Este organismo facilita apoyo técnico y asesoría en materia de eficiencia energética, como por ejemplo consultas sobre la instalación de placas solares y otros sistemas de energía renovable en los domicilios. Para acceder al servicio, es necesario que solicitéis hora por internet o dirigiéndoos a las oficinas municipales.

Instrucciones para pedir hora por internet: https://bisbalpenedes.com/web/wp-content/uploads/2023/01/CITA-PREVIA_OK.pdf

Calendario de la OCITEBP en la Bisbal:

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès aprobó el convenio interadministrativo con el Consell Comarcal del Baix Penedès para la creación de la Oficina Comarcal de Impulso a la Transición Energética del Baix Penedès (OCITEBP) en el 2022, con el objetivo de priorizar el proceso de descarbonización en el que nos encontramos actualmente, con el cambio de paradigma energético europeo. La OCITEBP facilitará apoyo técnico a los ayuntamientos de la comarca en materia de saneamiento, oficina técnica ambiental comarcal (OTAC), calidad de vida animal, prevención de incendios y gestión de residuos.

Esta oficina se financia con una subvención de 90.000€ del Institut Català d’Energia (ICAEN) -equivalente al 88,16% del presupuesto del proyecto- y las aportaciones de los ayuntamientos participantes, que son los de Albinyana, l’Arboç, Llorenç del Penedès, Bellvei, Cunit, Sant Jaume dels Domenys, Masllorenç, Santa Oliva y la Bisbal del Penedès. En el caso de nuestro municipio, la aportación económica para dos anualidades es de 1.342,84€