Jove! Vine a gaudir del teu espai per estudiar, passar una bona estona o relaxar-te

La Regidoria de Benestar Social posa a la teva disposició la Cova Jove cada dilluns perquè puguis estudiar i fer treballs de grup amb companys de classe, si necessites aquest espai. El local de la Cova Jove estarà obert cada dilluns per fer treballs i per fer les activitats que els joves proposeu a l’educadora i la integradora social que trobareu al mateix espai, un lloc on podreu estudiar, compartir i aprendre, però també divertir-vos!

L’espai estarà obert de 16h a 18h per fer treballs de grup i de 18:00 a 19:00h per fer les activitats amb la integradora i l’educadora social, l’Ester i l’Emma. A més, a partir del mes de febrer s’oferiran activitats per a joves als locals socials de diferents barris, fruit de l’ampliació del conveni que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès té amb l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès.


¡Joven! Ven a disfrutar de tu espacio para estudiar, pasar un buen rato o relajarte

La Concejalía de Bienestar Social pone a tu disposición la Cova Jove cada lunes para que puedas estudiar y hacer trabajos de grupo con compañeros de clase, si necesitas este espacio. El local de la Cova Jove estará abierto cada lunes para hacer trabajos y para hacer las actividades que los jóvenes le propongáis a la educadora y a la integradora social que encontraréis en el mismo espacio, un lugar en el que podréis estudiar, compartir y aprender, ¡pero también divertiros!

El espacio estará abierto de 16h a 18h para hacer trabajos de grupo y de 18:00h a 19:00h, para hacer las actividades con la integradora y la educadora social, Esther y Emma. Además, a partir del mes de febrero se ofrecerán actividades para jóvenes en los locales sociales de distintos barrios, fruto de la ampliación del convenio que el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès tiene con el área de Servicios Sociales del Consell Comarcal del Baix Penedès.