Del divendres de gener podeu donar sang a Calafell en el marc de la Marató de Donants de Sang

Després de les festes de Nadal, les reserves de sang de Catalunya s’han vist afectades i, amb l’objectiu de trencar aquesta tendència a la baixa i garantir que tenim prou reserves de sang a Catalunya, des del Banc de Sang i Teixits tiren endavant una campanya especial de donació de sang amb el lema “Donar sang sona bé”. Al Baix Penedès, podreu donar sang a Calafell -al Centre Cívic Cinema Iris- el divendres 20 de gener de 17h a 21h.

El Banc de Sang i Teixits estima que enguany caldran 260.000 donacions per atendre les necessitats dels pacients de Catalunya. Podeu trobar més informació sobre aquesta campanya i sobre el funcionament de les donacions a l’enllaç: https://www.bancsang.net/blog/aquest-2023-caldran-260-000-donacions-per-atendre-les-necessitats-dels-pacients-de-catalunya/


Después de las fiestas de Navidad, las reservas de sangre de Cataluña se han visto afectadas y, con el objetivo de romper esta tendencia a la baja y garantizar que tenemos suficientes reservas de sangre en Cataluña, desde el Banc de Sang i Teixits llevan a cabo una campaña especial de donación de sangre con el lema “Donar sang sona bé”. En el Baix Penedès, podréis donar sangre en Calafell -en el Centre Cívic Cinema Iris- el viernes 20 de enero de 17h a 21h.

El Banc de Sang i Teixits estima que este año se necesitarán 260.000 donaciones para atender las necesidades de los pacientes de Cataluña. Podéis encontrar más información sobre esta campaña y sobre el funcionamiento de las donaciones en el enlace: https://www.bancsang.net/blog/aquest-2023-caldran-260-000-donacions-per-atendre-les-necessitats-dels-pacients-de-catalunya/