L’Associació motorista P.I.C.A. ha fet una entrega de joguines per als infants de les famílies usuàries del Rebost Solidari – Els regals s’han repartit aquest dilluns 2 de gener

L’Associació motorista P.I.C.A. (Protecció de la Infantesa Contra l’Abús) va fer, dies enrere, una entrega de joguines al Rebost Solidari amb l’objectiu que tots els infants de la Bisbal del Penedès tinguin joguines aquestes festes.

Aquest dilluns 2 de gener s’han repartit les joguines entre les famílies del Rebost que tenen infants.

Des d’aquí volem agrair, una vegada més, la col·laboració desinteressada d’aquesta entitat que treballa per una gran causa: ajudar i acompanyar als menors que són o han estat víctimes d’abusos de qualsevol mena.


CASTELLANO | La Asociación motorista P.I.C.A. (Protección a la Infancia Contra el Abuso) hizo, días atrás, una entrega de juguetes al ‘Rebost Solidari’ con el objetivo de que todos los niños y niñas de la Bisbal del Penedès tengan juguetes durante estas fiestas.

Este lunes 2 de enero se han repartido los juguetes entre las familias del ‘Rebost’ que tienen niños.

Desde aquí queremos agradecer, una vez más, la colaboración desinteresada de esta entidad que trabaja por una gran causa: ayudar y acompañar a los menores que son o han sido víctimas de abusos de cualquier tipo.