L’alcaldessa va assistir a la inauguració de l’exposició “150 anys del naixement de Nativitat Yarza Planas” el passat 22 de novembre – La mostra es pot visitar fins al 17 de desembre al Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, va assistir a la inauguració de l’exposició commemorativa “150 anys del naixement de Nativitat Yarza Planas”, el passat 22 de novembre, al Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona. L’acte va comptar amb la presència de les dones alcaldesses d’ençà de les primeres eleccions municipals en democràcia.

L’exposició es pot visitar fins al 17 de desembre, d’11 a 13h i de 17 a 20h, i és una mostra que “vol ser un homenatge a les dones que han estat o són alcaldesses, regidores o presidentes de consells comarcals a la demarcació des de la recuperació de la democràcia fins a l’actualitat”. Nativitat Yarza va ser la primera alcaldessa elegida democràticament a Catalunya a les eleccions de gener de 1934.


La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, asistió a la inauguración de la exposición conmemorativa “150 años del nacimiento de Nativitat Yarza Planas”, el pasado 22 de noviembre, en el Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona. El acto contó con la presencia de las mujeres alcaldesas desde las primeras elecciones municipales en democracia.

La exposición se puede visitar hasta el 17 de diciembre, de 11 a 13h y de 17 a 20h, y es una muestra que “quiere ser un homenaje a las mujeres que han sido o son alcaldesas, concejalas o presidentas de consells comarcals en la demarcación desde la recuperación de la democracia hasta la actualidad”. Nativitat Yarza fue la primera alcaldesa elegida democráticamente en Cataluña en las elecciones de enero de 1934.