Entrevista a l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès -Agnès Ferré- al programa “Ull al dia” – Novembre de 2022

El programa l’Ull al dia d Etv va entrevistar l’alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, a finals del mes de novembre. L’entrevista es va centrar en diversos temes d’actualitat al municipi, com ara la temporada de vent a la Bisbal, el pressupost municipal i la congelació de taxes i impostos per al 2023 i altres temes relacionats amb els impostos -com ara la bonificació de l’IBI per la instal·lació de plaques fotovoltaiques-, l’afectació de la pujada de preus del gasoil i la llum al pressupost, la consulta pública sobre la modificació del planejament de terrenys municipals per a l’arribada de noves empreses a la Bisbal, el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25N) i la sequera.

Enllaç a l’entrevista: https://etv.alacarta.cat/l-ull-al-dia/capitol/agnes-ferre_24112022


El programa l’Ull al dia de ETV entrevistó a la alcaldesa de La Bisbal Penedès, Agnès Ferré, a finales del mes de noviembre. La entrevista se centró en varios temas de actualidad en el municipio, como por ejemplo la temporada de viento en la Bisbal, el presupuesto municipal y la congelación de tasas e impuestos para el 2023 y otros temas relacionados con los impuestos -como por ejemplo la bonificación del IBI por la instalación de placas fotovoltaicas-, la afectación de la subida de precios del gasoil y la luz en el presupuesto, la consulta pública sobre la modificación del planeamiento de terrenos municipales para la llegada de nuevas empresas a la Bisbal, el Día Internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres (25N) y la sequía.
Enlace a la entrevista: https://etv.alacarta.cat/l-ull-al-dia/capitol/agnes-ferre_24112022