Agraïment a les persones que heu participat o col·laborat amb el Gran Recapte dels Aliments 2022

Amb aquesta publicació, us volem donar les gràcies a tots i totes els i les que heu aportat aliments i productes d’higiene personal per al Rebost Solidari durant el Gran Recapte 2022.
També volem agrair l’ajuda prestada pels alumnes de l’Institut Coster de la Torre, que van estar col·laborant en el Gran Recapte en el marc dels serveis comunitaris que duen a terme des del centre.

Us recordem que, si voleu fer la vostra aportació i ajudar les persones més vulnerables del municipi, ho podeu fer sempre que vulgueu. Podeu adreçar-vos directament al Rebost Solidari, anar a l’Ajuntament i preguntar per la regidora de Benestar Social, Paqui Cepas, o contactar amb la regidora per correu electrònic escrivint a paqui@bisbalpenedes.com


CASTELLANO | Con esta publicación, os queremos dar las gracias a todos y todas los y las que habéis aportado alimentos y productos de higiene personal para el ‘Rebost Solidari’ durante el Gran Recapte 2022. También queremos agradecer la ayuda prestada por los alumnos del Institut Coster de laTorre, que estuvieron colaborando en el Gran Recapte en el marco de los servicios comunitarios que llevan a cabo desde el centro.

Os recordamos que, si queréis hacer vuestra aportación y ayudar a las personas más vulnerables del municipio, lo podéis hacer siempre que queráis. Podéis dirigiros directamente al Rebost Solidari, ir al Ayuntamiento y preguntar por la concejala de Bienestar Social, Paqui Cepas, o contactar con la concejala por correo electrónico escribiendo a paqui@bisbalpenedes.com