Crida amb motiu del centenari de l’escola bisbalenca: necessitem imatges, vídeos, objectes, material, records…

Vau anar a l’escola de la Bisbal? Teniu imatges o vídeos? Disposeu de material d’aquella època? Teniu records que us agradaria compartir?

Us estem buscant!

Contacteu amb la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès o adreceu-vos presencialment a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès per participar en el projecte que estem preparant en el marc del centenari de l’escola bisbalenca.


¿Fuisteis a la escuela de la Bisbal? ¿Tenéis imágenes o vídeos? ¿Disponéis de material de aquella época? ¿Tenéis recuerdos que os gustaría compartir?

¡Os estamos buscando!

Contactad con la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès o dirigíos presencialmente al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès para participar en el proyecto que estamos preparando en el marco del centenario de la escuela de la Bisbal.