L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha estat present al 8è Congrés de Dones d’Empresa

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha assistit un any més al Congrés de Dones d’Empresa. Enguany, l’acte ha arribat a la seva 8a edició i s’ha celebrat a Vilanova i la Geltrú el divendres 18 de novembre. L’objectiu de la trobada, segons l’organització, era “reafirmar un espai de talent i d’encoratjament a l’emprenedoria”, un objectiu complementari al del col·lectiu Dones d’Empresa, que busca ser un altaveu per reivindicar la importància del paper de la dona en l’àmbit empresarial i destacar la figura de les dones empresàries del territori.

Enguany, el nom de l’esdeveniment era ‘Congrés CREA’, un acrònim dels propòsits del congrés: “fer xarxa i Cooperar entre les professionals assistents, Repensar processos, aportar informació per revisar-los i ser persistent en les visions. Emprendre, veure casuístiques on la vida pot no portar els èxits a la primera, així que sobretot, fes-ho! Passa a l’acció, Activa l’estratègia com ho han fet les ponents del congrés”. L’espai del Congrés de Dones d’Empresa va néixer per esdevenir “un espai d’inspiració per a professionals, on Dones expliquen com han construït els seus somnis. On llueixen les claus de l’autolideratge en tots els aspectes de la vida per aconseguir fites”.

*A la foto hi podeu veure l’alcaldessa Agnès Ferré acompanyada de la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras (a la dreta); i la presidenta de Dones d’Empresa, Sílvia Doménech (a l’esquerra).


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha asistido un año más al Congreso de ‘Dones d’Empresa’. Este año, el acto ha llegado a su 8ª edición y se ha celebrado en Vilanova i la Geltrú el viernes 18 de noviembre. El objetivo del encuentro, según la organización, era “reafirmar un espacio de talento y aliento al emprendimiento”, un objetivo complementario al del colectivo Dones d’Empresa, que busca ser un altavoz para reivindicar la importancia del papel de la mujer en el ámbito empresarial y destacar la figura de las mujeres empresarias del territorio.

Este año, el nombre del evento era ‘Congrés CREA’, un acrónimo de los objetivos del congreso: “generar red y Cooperar entre las profesionales asistentes, Repensar procesos, aportar información para revisarlos y ser persistente en las visiones. Emprender, ver casuísticas en las que la vida puede no traer los éxitos a la primera, así que sobre todo, ¡hazlo! Pasa a la acción, Activa la estrategia como lo han hecho las ponentes del congreso”. El espacio del Congreso de Dones d’Empresa nació para convertirse en “un espacio de inspiración para profesionales, donde Mujeres explican cómo han construido sus sueños. Donde lucen las claves del autolideraje en todos los aspectos de la vida para conseguir logros”.

*En la foto podéis ver a la alcaldesa, Agnès Ferré, acompañada de la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras (a la derecha); y la presidenta de Dones d’Empresa, Sílvia Doménech (a la izquierda).