La Regidoria d’Ensenyament ha entregat els reconeixements al mèrit escolar a cinc alumnes bisbalencs aquest divendres

La Regidoria d’Ensenyament ha lliurat, avui 18 de novembre, els reconeixements al mèrit escolar del curs 2021-22 a cinc alumnes bisbalencs. Enguany, el lliurament ha tornat a la normalitat després que l’acte es veiés alterat per la pandèmia de COVID-19, i s’ha dut a terme a l’auditori del Centre Municipal de Cultura, com era habitual abans de la pandèmia.

Els alumnes que han rebut el reconeixement han estat:

  • Roger Estivill Martínez de 6è de primària
  • Pol Míguez Casellas 6è de primària
  • Andrea García Plaza de 4t d’ESO
  • Maria Pallarés Vives de 2n de BAT
  • Mary Perucho Beudin 2n de BAT

Els reconeixements han estat entregats per l’Àngel Espinosa, director de l’Escola Ull de Vent; la Rosa Maria Banach, membre de l’equip directiu de l’Institut Coster de la Torre; la regidora d’Ensenyament, Leo Uceda; i l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

Els reconeixements al mèrit escolar distingeixen els alumnes bisbalencs que han destacat acadèmicament. Si bé el criteri objectiu és el de premiar les millors notes d’aquests finals d’etapa, aquests guardons també premien l’esforç, les ganes, l’actitud i el compromís dels alumnes pel seu propi procés formatiu. Tots els alumnes que han obtingut el reconeixement han rebut un diploma commemoratiu i, a més, els alumnes de l’Escola Ull de Vent han rebut un telèfon mòbil i, els de l’Institut Coster de la Torre, un ordinador portàtil.


La Concejalía de Educación ha entregado, hoy 18 de noviembre, los reconocimientos al mérito escolar del curso 2021-22 a cinco alumnos bisbalencs. Este año, la entrega ha vuelto a la normalidad después de que el acto se viese alterado por la pandemia de COVI-19, y se ha llevado a cabo en el auditorio del Centre Municipal de Cultura, como era habitual antes de la pandemia.

Los alumnos que han recibido el reconocimiento han sido:

  • Roger Estivill Martínez de 6eº de primaria
  • Pol Míguez Casellas 6eº de primaria
  • Andrea García Plaza de 4º de ESO
  • María Pallarés Vives de 2º de BAT
  • Mary Perucho Beudin 2º de BAT

Los reconocimientos han sido entregados por Àngel Espinosa, director de la Escola Ull de Vent; Rosa Maria Banach, miembro del equipo directivo del Institut Coster de la Torre; la concejala de Educación, Leo Uceda; y la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

Los reconocimientos al mérito escolar distinguen a los alumnos bisbalencs que han destacado académicamente. Si bien el criterio objetivo es el de premiar las mejores notas de estos finales de etapa, estos galardones también premian el esfuerzo, las ganas, la actitud y el compromiso de los alumnos en su propio proceso formativo. Todos los alumnos que han obtenido el reconocimiento han recibido un diploma conmemorativo y, además, los alumnos de la Escola Ull de Vent han recibido un teléfono móvil y, los del Institut Coster de la Torre, un ordenador portátil.