A partir del dimecres 19 d’octubre no es podrà aparcar dins del recinte del poliesportiu municipal

A partir del dimecres 19 d’octubre no es podrà aparcar dins del recinte del poliesportiu municipal a causa de l’inici de les obres de rehabilitació del pavelló i la construcció dels vestuaris. A partir d’aquest dimecres hi hauran d’entrar màquines i també s’hi portarà material de construcció.

Des de l’Ajuntament hem preparat una zona d’aparcament al darrere del poliesportiu municipal i també hem habilitat un pas perquè els usuaris i clients del bar del poliesportiu municipal hi pugueu accedir amb total seguretat al local, tant aquests dies com durant les obres, que està previst que tinguin una durada de vuit mesos.


A partir del miércoles 19 de octubre no se podrá aparcar dentro del recinto del polideportivo municipal a causa del inicio de las obras de rehabilitación del pabellón y la construcción de los vestuarios. A partir de este miércoles tendrán que entrar máquinas y también se llevará material de construcción.

Desde el Ayuntamiento hemos preparado una zona de aparcamiento detrás del polideportivo municipal y también hemos habilitado un paso para que los usuarios y clientes del bar del polideportivo municipal podáis acceder con total seguridad al local, tanto estos días como durante las obras, que está previsto que tengan una duración de ocho meses.