L’alcaldessa i la regidora de Serveis Socials es reuneixen amb l’Associació Motorista P.I.C.A.

El passat dimarts 11 d’octubre, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i la regidora de Serveis Socials, Paqui Cepas; van reunir-se amb el president de l’Associació Motorista P.I.C.A. (Protecció a la Infància Contra l’Abús) a Catalunya, Álex Agulló; el responsable de seguretat, Òscar; i el bisbalenc Andrés Toral, que és membre de l’entitat.

L’Associació Motorista P.I.C.A. està instaurada a Catalunya des de fa gairebé un any. Es tracta d’una entitat benèfica i sense ànim de lucre formada majoritàriament per motoristes (moters) que es dediquen a ajudar i acompanyar menors que han estat víctimes d’abusos físics, sexuals o psicològics. Els seus integrants són voluntaris i reben, de forma continuada, formació per poder participar en els diferents programes d’acompanyament a menors.

Durant la reunió, l’entitat es va oferir per realitzar xerrades informatives a infants, joves, professors i pares per prevenir el bullying, detectar-lo i resoldre conflictes. L’Ajuntament agraeix l’oferiment i estarà en contacte amb l’entitat per veure quines activitats poden organitzar conjuntament.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, considera que “la societat necessita persones com les que formen part d’aquesta entitat sense ànim de lucre. Gent amb ganes d’ajudar els altres sense esperar res a canvi. Persones amb l’objectiu d’ajudar altres i acompanyar persones que han estat víctimes de violències, però també de treballar en la prevenció. Moltes felicitats per la feina que feu, de tot cor”.


CASTELLANO | El pasado martes 11 de octubre, la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; y la concejala de Servicios Sociales, Paqui Cepas; se reunieron con el presidente de la Asociación Motorista P.I.C.A. (Protección a la Infancia Contra el Abuso) en Cataluña, Álex Agulló; el responsable de seguridad, Óscar; y el bisbalenc Andrés Toral, que es miembro de la entidad.

La Asociación Motorista P.I.C.A. está instaurada en Cataluña desde hace casi un año. Se trata de una entidad benéfica y sin ánimo de lucro formada mayoritariamente por motoristas (moteros) que se dedican a ayudar y acompañar a menores que han sido víctimas de abusos físicos, sexuales o psicológicos. Sus integrantes son voluntarios y reciben, de forma continua, formación para poder participar en los distintos programas de acompañamiento a menores.

Durante la reunión, la entidad se ofreció para realizar charlas informativas a niños, jóvenes, profesores y padres para prevenir el bullying, detectarlo y resolver conflictos. El Ayuntamiento agradece el ofrecimiento y estará en contacto con la entidad para ver qué actividades pueden organizar en conjunto.

La alcaldesa de la bisbal del Penedès, Agnès Ferré, considera que “la sociedad necesita personas como las que forman parte de esta entidad sin ánimo de lucro. Gente con ganas de ayudar a los demás sin esperar nada a cambio. Personas con el objetivo de ayudar a otras y acompañas a personas que han sido víctimas de violencias, pero también de trabajar en la prevención. Muchas felicidades por la labor que hacéis, de todo corazón”.