L’Ajuntament ha netejat la zona de l’obertura de la franja perimetral de Can Gordei i l’Esplai perquè s’hi havien trobat molts residus

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha finalitzat els treballs d’obertura de la franja perimetral de Can Gordei i l’Esplai. Posteriorment, s’ha fet una neteja de la zona, ja que s’hi havien trobat molts residus. Us adjuntem algunes fotografies de l’abans i el després de la neteja i us recordem que, per a abocar residus, els veïns de la Bisbal comptem amb el Punt Verd i que, abandonar-los en zones naturals o al carrer pot suposar sancions.
Mantenir el municipi net, és cosa de tots!


El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha finalizado los trabajos de apertura de la franja perimetral de Can Gordei y el Esplai. Posteriormente, se ha hecho una limpieza de la zona, ya que se habían encontrado muchos residuos. Os adjuntamos algunas fotografías del antes y del después de la limpieza y os recordamos que, para verter residuos, los vecinos de la Bisbal del Penedès contamos con el Punt Verd y que, abandonarlos en zonas naturales o en la calle puede suponer sanciones.
Mantener el municipio limpio, ¡es cosa de todos!