L’empresa contractada per al servei d’assessorament per a l’execució del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) recorrerà i farà comprovacions arreu del municipi avui dilluns i demà dimarts a la nit

La Regidoria de Via Pública informa que, aquesta nit i demà dimarts a la nit, l’empresa contractada per al servei d’assessorament per a l’execució del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), recorrerà la Bisbal del Penedès per analitzar l’enllumenat de tot el municipi amb l’objectiu de confeccionar una auditoria de l’enllumenat públic per executar projectes de millora -en aquest àmbit- en un futur.
L’empresa contractada assessorarà l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès sobre projectes a executar previstos en el PAESC sobre energia sostenible, millora de l’eficiència energètica, reducció de l’emissió CO2 i tramitació de subvencions per a aquests projectes.


La Concejalía de Vía Pública informa que, esta noche y mañana martes por la noche, la empresa contratada para el servicio de asesoramiento para la ejecución del Plan de Acción para la Energía Sostenible y Clima (PAESC), recorrerá la Bisbal del Penedès para analizar el alumbrado de todo el municipio con el objetivo de confeccionar una auditoría del alumbrado público para ejecutar proyectos de mejora -en este ámbito- en un futuro.
La empresa contratada asesorará al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès sobre proyectos a ejecutar previstos en el PAESC sobre energía sostenible, mejora de eficiencia energética, reducción de la emisión CO2 y tramitación de subvenciones para estos proyectos.