Formació: nou curs semipresencial amb la Cambra de Comerç de Tarragona “Eines per dirigir la teva vida”

NOU CURS semipresencial: “EINES PER DIRIGIR LA TEVA VIDA”

Si vols millorar el teu empoderament personal i augmentar la teva qualitat de vida, incrementant els teus recursos i les possibilitats de resposta, i prenent consciència de pensaments, sentiments, creences i pors, inscriu-te!

Està adreçat prioritàriament a persones treballadores assalariades de PIMEs i autònoms (consulta la disponibilitat per a altres col·lectius).

Dades del curs:

  • Del 12 de setembre al 13 d’octubre de 2022
  • Semipresencial a Ajuntament de la Bisbal del Penedès + Aula Virtual
  • Entre les 16:00h i les 20:30h (Presencial i Aula Virtual tenen diferents horaris)
  • 100% subvencionat.
  • Més informació i inscripcions: https://bisbalpenedes.com/web/formacio/

Aquesta actuació es du a terme des de la Cambra de Comerç de Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i està impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès cedeix els espais per a dur a terme les classes.


NUEVO CURSO semipresencial: “HERRAMIENTAS PARA DIRIGIR TU VIDA”

Si quieres mejorar tu empoderamiento personal y aumentar tu calidad de vida, incrementando tus recursos y las posibilidades de respuesta, y tomando consciencia de pensamientos, sentimientos, creencias y miedos, ¡Inscríbete!

Está dirigido prioritariamente a personas trabajadoras asalariadas de PIMEs y autónomos (consulta la disponibilidad para otros colectivos).

Datos del curso:

  • Del 12 de septiembre al 13 de octubre de 2022
  • Semipresencial en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès + Aula Virtual
  • Entre las 16:00h y las 20:30h (Presencial y Aula Vitual tienen horarios distintos).
  • 100% subvencionado
  • Más información e inscripciones: https://bisbalpenedes.com/web/formacio/

Esta actuación se lleva a cabo desde la Cámara de Comercio de Tarragona con la colaboración del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y está impulsada y subvencionada por el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya y financiada por el Fondo Europeo como parte de la respuesta de la Unión Europea a la pandemia de COVID-19. El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.