Formació: nou curs 100% subvencionat amb la Cambra de Comerç de Tarragona “Logística integral”

NOU CURS virtual de LOGÍSTICA INTEGRAL

Aquesta actuació es du a terme des de la Cambra de Comerç de Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i està impulsada i subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

➖➖➖

NUEVO CURSO virtual de LOGÍSTICA INTEGRAL

Esta actuación se lleva a cabo desde la Cámara de Comercio de Tarragona con la colaboración del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y está impulsada y subvencionada por el Consorcio para la Formación Continua de Catalunya y financiada por el Fondo Europeo como parte de la respuesta de la Unión Europea a la pandemia de COVID-19.