La proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2022 al nucli és instal·lar un desfibril·lador

L’Ajuntament invertirà en la instal·lació d’un desfibril·lador al nucli. Aquesta és la proposta guanyadora del Pressupost Participatiu 2022 al nucli.

Durant el període de presentació de propostes per als pressupostos participatius 2022 del nucli, es van presentar tres propostes:

  • Instal·lar desfibril·lador
  • Asfaltar o formigonar part de l’espai del carrer Mestre Trujols, al costat de l’escola
  • Instal·lar una taula de ping-pong d’exterior al parc de la Riba

El dissabte 13 d’agost, els veïns i les veïnes del nucli podien votar una de les propostes per realitzar-la aquest 2022. En total van votar 14 famílies. En acabar, es va gravar el recompte i es va publicar l’escrutini en vídeo. No obstant això, del 17 al 24 d’agost, els veïns i les veïnes que no van poder anar a la votació, podien emetre el seu vot adreçant-se a les oficines municipals. Hi han participat 10 famílies.

El resultat definitiu de les votacions és: 13 vots per instal·lar un desfibril·lador; 8 vots per asfaltar o formigonar part de l’espai del carrer Mestre Trujols, al costat de l’escola; 1 vot per instal·lar una taula de ping-pong d’exterior al parc de la Riba; i 1 vot nul. 

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem agrair la participació dels veïns.


El Ayuntamiento invertirá en la instalación de un desfibrilador en el núcleo. Esta es la propuesta ganadora del Presupuesto Participativo 2022 en el núcleo.

Durante el periodo de presentación de propuestas para los presupuestos participativos 2022 del núcleo, se presentaron tres propuestas.

  • Instalar desfibrilador
  • Asfaltar u hormigonar parte del espacio de la calle Mestre Trujols, al lado del colegio
  • Instalar una mesa de ping-pong de exterior en el parque de la Riba

El sábado 13 de agosto, los vecinos y vecinas del núcleo podían votar una de las propuestas para realizarla este 2022. En total votaron 14 familias. Al finalizar, se grabó el recuento y se publicó el escrutinio en vídeo. No obstante, del 17 al 24 de agosto, los vecinos y las vecinas que no pudieron ir a la votación, podían emitir su voto dirigiéndose a las oficinas municipales. Han participado 10 familias.

El resultado definitivo de las votaciones es: 13 votos para instalar un desfibrilador; 8 votos para asfaltar u hormigonar parte del espacio de la calle Mestre Trujols, al lado del colegio; 1 voto para instalar una mesa de ping-pong de exterior en el parque de la Riba; y 1 voto nulo.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queremos agradecer la participación de los vecinos.