La proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2022 a Can Gordei és ‘instal·lar aparells de gimnàstica d’exterior als terrenys del local social’

L’Ajuntament invertirà en instal·lar aparells de gimnàstica d’exterior als terrenys del local social de Can Gordei. Aquesta és la proposta guanyadora del Pressupost Participatiu 2022 a Can Gordei.

Durant el període de presentació de propostes per als pressupostos participatius 2022 de Can Gordei, es van presentar tres propostes:

  • Instal·lar una pista d’skate als terrenys del local social
  • Instal·lar aparells de gimnàstica d’exterior als terrenys del local social
  • Instal·lar una barbacoa als terrenys del local social

El diumenge 31 de juliol, d’11:00h a 13:00h, els veïns i veïnes del barri podien votar una de les propostes per realitzar-la aquest 2022. En total, van votar 29 famílies. A les 13:00h es va gravar el recompte i es va publicar l’escrutini en vídeo. No obstant això, durant la setmana de l’1 al 5 d’agost, els veïns i veïnes que no van poder anar a la votació, podien emetre el seu vot adreçant-se a les oficines municipals. Hi han participat, anant a l’Ajuntament, quatre famílies.

El resultat definitiu de les votacions és: 5 vots per instal·lar una pista d’skate als terrenys del local social, 21 vots per instal·lar aparells de gimnàstica d’exterior als terrenys del local social i 3 vots per instal·lar una barbacoa als terrenys del local social.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem agrair la participació dels veïns.


CASTELLANO | El Ayuntamiento invertirá en instalar aparatos de gimnasia de exterior en los terrenos del local social de Can Gordei. Esta es la propuesta ganadora del Presupuesto Participativo 2022 en Can Gordei.

Durante el periodo de presentación de propuestas para los presupuestos participativos 2022 de Can Gordei, se presentaron tres propuestas:

  • Instalar una pista de skate en los terrenos del local social
  • Instalar aparatos de gimnasia exterior en los terrenos del local social
  • Instalar una barbacoa en los terrenos del local social

El domingo 31 de julio, de 11h a 13h, los vecinos y vecinas del barrio podían votar una de las propuestas para realizarla este 2022. En total, votaron 29 familias. A las 13h se grabó el recuento y se publicó el escrutinio en vídeo. No obstante, durante la semana del 1 al 5 de agosto, los vecinos y vecinas que no pudieron ir a la votación, podían emitir su voto dirigiéndose a las oficinas municipales. Han participado, yendo al Ayuntamiento, cuatro familias.

El resultado definitivo de las votaciones es: 5 votos para instalar una pista de skate en los terrenos del local social, 21 votos para instalar aparatos de gimnasia exterior en los terrenos del local social y 3 votos para instalar una barbacoa en los terrenos del local social.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queremos agradecer la participación de los vecinos.