L’alcaldessa ha felicitat la Maria Bundó Sendra pel seu 100è aniversari – En l’actualitat és la persona més gran del municipi

El passat diumenge de Pasqua, la bisbalenca Maria Bundó Sendra va rebre la visita de l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, i de la primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal, a casa seva. L’objectiu de la trobada era felicitar aquesta bisbalenca pel seu centenari.

La Maria va néixer el 12 d’abril de 1922 a La Bisbal del Penedès i, en l’actualitat, és la persona de més edat del municipi. Amb un bon estat de salut i, sempre, amb un somriure, va rebre un senzill però emotiu homenatge per part de l’alcaldessa i la primera tinenta d’alcaldia -en presència del seu fill, la seva neta i altres membres de la família- que va consistir en l’entrega d’un diploma commemoratiu i d’un ram de flors per recordar la important efemèride.

La Maria es va mostrar emocionada per l’atenció rebuda, malgrat que no ha pogut fer una gran celebració per evitar riscos relacionats amb la pandèmia de COVID-19. Tot i això, va revelar el secret d’haver arribat a complir els 100 anys: “descansar bé i deixar-se cuidar després d’una vida entregada a la seva família”.


El pasado domingo de Pascua, la bisbalenca Maria Bundó Sendra recibió la visita de la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, y de la primera tenienta de alcaldía, Judith Vidal, en su casa. El objetivo de la reunión era felicitar a esta bisbalenca por su centenario.

Maria nació el 12 de abril de 1922 en La Bisbal del Penedès y, en la actualidad, es la persona de más edad del municipio. Con un buen estado de salud y, siempre, con una sonrisa, recibió un sencillo pero emotivo homenaje por parte de la alcaldesa y la primera tenienta de alcaldía -en presencia de su hijo, su nieta y otros miembros de la familia- que consistió en la entrega de un diploma conmemorativo y de un ramo de flores para recordar la importante efeméride.

María se mostró emocionada por la atención recibida, aunque no haya podido hacer una gran celebración para evitar riesgos relacionados con la pandemia de COVID-19. Aun así, desveló el secreto de haber llegado a cumplir 100 años: “descansar bien y dejarse cuidar después de una vida entregada a su familia“.