La primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal, ha assistit -aquest dimecres- a la reunió de treball del Consell Comarcal del Baix Penedès amb la Consellera de Presidència, Laura Vilagrà

El passat dimecres 30 de març, al matí, el Consell Comarcal del Baix Penedès ha acollit una reunió de treball amb la Consellera de Presidència, Laura Vilagrà, per analitzar els avenços i continuar treballant per donar resposta a les demandes del territori. Han pres part de la trobada alcaldes o representants dels governs dels municipis de la comarca i, en el cas de la Bisbal del Penedès, hi ha assistit la primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal.

La reunió ha servit per exposar els avenços necessaris a la comarca. Com a àmbit prioritari, s’ha plantejat el de la salut, ja que “l’hospital no dona coll per tanta població”. D’altra banda, també s’ha exposat que és necessari un pla de xoc per reindustrialitzar i baixar la taxa d’atur. En aquest apartat, la inclusió del Baix Penedès al programa ‘8 comarques’ serà clau.

Per la seva part, la consellera ha explicat als alcaldes com es farà el proper desplegament dels serveis territorials de la Generalitat de Catalunya al territori, per estar més propers a la ciutadania i menys disgregats -com fins ara-  i amb l’objectiu de poder donar un millor servei.


La primera tenienta de alcaldía, Judith Vidal, ha asistido a la reunión de trabajo del Consell Comarcal del Baix Penedès con la Consellera de Presidencia, Laura Vilagrà

El pasado miércoles 30 de marzo, por la mañana, el Consell Comarcal del Baix Penedès acogió una reunión de trabajo con la Consellera de Presidencia, Laura Vilagrà, para analizar los avances y seguir trabajando para dar respuesta a las demandas del territorio. Han tomado parte del encuentro los alcaldes o representantes de los gobiernos municipales de la comarcal y, en el caso de la Bisbal del Penedès, ha asistido la primera tenienta de alcaldía, Judith Vidal.

La reunión ha servido para exponer los avances necesarios en la comarca. Como ámbito prioritario se ha planteado el de la salud, ya que “el hospital no da para tanta población”. Por otro lado, también se ha expuesto que es necesario un plan de choque para reindustrializar y bajar la tasa de paro. En este apartado, la inclusión del Baix Penedès en el programa ‘8 comarques’ será clave.

Por su parte, la consellera ha explicado a los alcaldes cómo se hará el próximo despliegue de los servicios territoriales de la Generalitat en el territorio, para estar más cercanos a la ciudadanía y menos disgregados como hasta ahora- y con el objetivo de poder dar un mejor servicio.