La Bisbal del Penedès allotjarà l’esprint intermedi de l’etapa 5 de la 101a Volta Ciclista a Catalunya el proper divendres

L’avinguda Generalitat de la Bisbal del Penedès allotjarà l’esprint intermedi de l’etapa 5 de la 101a Volta Ciclista a Catalunya el proper divendres 25 de març, aproximadament al voltant de les 16:15h (15 minuts amunt o avall).

La volta vindrà de Rodonyà per la T-240, es farà l’esprint a l’avinguda de la Generalitat -a l’alçada del número 23- i els ciclistes continuaran per la T-240 cap al Papiolet. Al seu pas per la Bisbal, podreu veure el millors ciclistes professionals del món. Us animem a venir a veure aquest gran espectacle esportiu!

En cada etapa de la Volta Ciclista a Catalunya hi ha 2 esprints intermedis puntuables ubicats durant l’etapa. En total, hi ha 14 esprints intermedis a la “Volta”, un dels quals és el que estarà ubicat a la Bisbal del Penedès.

Tenint en compte aquest esdeveniment esportiu, l’avinguda de la Generalitat es tallarà al trànsit durant una estona, aproximadament entre les 16:00 i les 16:35h. Disculpeu les molèsties.

Per a més informació sobre la “Volta” podeu accedir a l’enllaç: https://www.voltacatalunya.cat/ca/l-etapa-5


CASTELLANO | La avenida Generalitat de la Bisbal del Penedès alojará el esprint intermedio de la etapa 5 de la 101a Volta Cicista de Catalunya el próximo viernes 25 de marzo, aproximadamente sobre las 16:15h (15 minutos arriba o abajo).

La vuelta vendrá de Rodonyà por la T-240, se hará el esprint en la avenida de la Generalitat -a la altura del número 23- y los ciclistas continuarán por la T-240 hacia el Papiolet. A su paso por la Bisbal, podréis ver a los mejores ciclistas profesionales del mundo. ¡Os animamos a venir a ver este gran espectáculo deportivo!

En cada etapa de la Volta Ciclista de Catalunya hay 2 esprints intermedios puntuables ubicados durante la etapa. En total, hay 14 esprints intermedios en la “Volta”, uno de los cuales es el que estará ubicado en la Bisbal del Penedès.

Teniendo en cuenta este evento deportivo, la avenida de la Generalitat se cortará al tráfico durante un rato, aproximadamente entre las 16:00h y las 16:35h. Disculpad las molestias.

Para más información sobre la “Volta” podéis acceder al enlace: https://www.voltacatalunya.cat/ca/l-etapa-5