Avui dimarts 22 de març al vespre l’Ajuntament s’il·luminarà de color blau amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua

Avui, dimarts 22 de març, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’il·luminarà de color blau amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. Enguany, el lema és “Groundwater:making the invisible visible” (Aigües subterrànies: fent visible allò invisible), un pas important per obtenir l’atenció necessària cap als recursos de l’aigua subterrània, de cara a l’agenda mundial, perquè aquestes aigües puguin beneficiar la societat ara i cap al futur.


Per a més informació podeu accedir al web: https://aca.gencat.cat/ca/laca/campanyes-i-divulgacio/dia-mundial-de-laigua/


Hoy, martes 22 de marzo, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se iluminará de color azul con motivo del Día Mundial del Agua. Este año, el lema es “Groundwater: making the invisible visible (Aguas subterráneas: haciendo visible lo invisible), un paso importante para obtener la atención necesaria hacia los recursos del agua subterránea, de cara a la agenda mundial, para que estas aguas puedan beneficiar a la sociedad de ahora y hacia el futuro.


Para más información podéis acceder a la web: https://aca.gencat.cat/ca/laca/campanyes-i-divulgacio/dia-mundial-de-laigua/